Username: Rein_Carnation Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Hippogryph, Angeni, Unicorn 3 breeds you DON'T want: All are great! (large or small)
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette: (optional - if your images aren't Pride specific, you can add a color palette that is Pride-inspired to influence them! It can be a Pride flag!)
Posted: Mon Jun 10, 2024 10:12 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Cheyriddle4 Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Cerynei, Flutter, Hippogryph 3 breeds you DON'T want: Mer, Seathi, Gator Shifter
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette:
Cheyriddle4
Shameless Kitten
Kara Asumie Crew
Nine-tailed Neko
Posted: Mon Jun 10, 2024 10:27 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Kara Asumie Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Fox Shifter, Angeni, Feline Shifter 3 breeds you DON'T want: kelpi, Gator Shifter
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette: (optional - if your images aren't Pride specific, you can add a color palette that is Pride-inspired to influence them! It can be a Pride flag!)
Posted: Mon Jun 10, 2024 10:42 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username: MiddyGlow Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Bat Shifter, Kirin, Regular 3 breeds you DON'T want: Seathi, Usdia, Kelpi
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette:
MiddyGlow
Sparkly Fairy
Moxxiie
Crew
Questionable Explorer
Posted: Mon Jun 10, 2024 11:26 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username:Moxxiie Soquili or Familiar?Soquili Top 3 breeds: cerynei, kirin, angeni 3 breeds you DON'T want: kalona, kelpi, shifter
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette:
Posted: Mon Jun 10, 2024 11:35 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Malikztiah Ankhwave Soquili or Familiar? Soq Top 3 breeds: Kirin, any~ 3 breeds you DON'T want: n/a
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Malikztiah Ankhwave
Crew
Dangerous Nerd
White Neko Chan
Beloved Shapeshifter
Posted: Mon Jun 10, 2024 11:48 am
CELEBRATETHERAINBOW
Username: White Neko Chan Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Feline shifter, Kirin, Quilin 3 breeds you DON'T want: Any is good! <3
Inspo images:
Moodboard:
Posted: Mon Jun 10, 2024 12:47 pm
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Ririka Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Angeni, Kirin, Unicorn 3 breeds you DON'T want: Mer, Seathi, Kelpi
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Ririka Crew
High-functioning Hellraiser
Keantha
Posted: Mon Jun 10, 2024 1:30 pm
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Keantha Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Cerynei, Kirin, Angeni 3 breeds you DON'T want: Putti
Username: elfstar89 Soquili or Familiar? Soq Top 3 breeds: Kirin, Cerynei, Charmed Fox Shifter 3 breeds you DON'T want: Kalona, Wind, Angeni
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Palette:
Posted: Mon Jun 10, 2024 2:16 pm
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Moire Frost Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Angeni, Kalona, Shifter 3 breeds you DON'T want: Mer, Kelpi, Seathi
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Username: Geyser Eelborn Soquili or Familiar? Soquili, please! Top 3 breeds: Reminder: Kelpi, catshifter, angeni 3 breeds you DON'T want: thunderhawk shifter, putti, pixie
Inspo images:
Plushie:
Moodboard:
Posted: Mon Jun 10, 2024 2:59 pm
CELEBRATETHERAINBOW
Username: Natelie Soquili or Familiar? Soquili Top 3 breeds: Angeni, Kirin, Uni 3 breeds you DON'T want: Gator shifter, Kelpie, Mer
Username: ChexaRain Soquili or Familiar? Soq Top 3 breeds: Shifter, Hippogryph, Ulun'suti 3 breeds you DON'T want: Usdia, Kelpi, Seathi
Inspo images:
Plushie:
Moodboard: