|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 2:34 pm
Heh, well seeing as you put it that way I guess I'll stay... for now. xp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:15 pm
heya kiddos! back from work finally... sweatdrop damn i'm tired... i came home to find out the guilds weren't working! crying oh the horror! anyways, how's everything tonight?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:01 pm
hey everyone i`m a new member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:04 pm
Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:08 pm
Yunako Aori Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday! hello 3nodding
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:12 pm
Lord Jyabil Yunako Aori Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday! hello 3nodding MUCHO GUSTO!!! xd Mi amigo Jyabil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:14 pm
Yunako Aori Lord Jyabil Yunako Aori Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday! hello 3nodding MUCHO GUSTO!!! xd Mi amigo Jyabil! yay i have a friend *dose a little dance* how much for a letter sweatdrop
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:38 pm
Lord Jyabil Yunako Aori Lord Jyabil Yunako Aori Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday! hello 3nodding MUCHO GUSTO!!! xd Mi amigo Jyabil! yay i have a friend *dose a little dance* how much for a letter sweatdrop SH!! It's a secret!!! (I can't say that in spanish) JYABIL!!! YOUR A FUNKY RED X... AGAIN!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:38 pm
Yunako Aori Lord Jyabil Yunako Aori Lord Jyabil Yunako Aori Jubei_Kipagami hey everyone i`m a new member HOLA!!! COMO ESTAS? I have a spanish test on Friday! hello 3nodding MUCHO GUSTO!!! xd Mi amigo Jyabil! yay i have a friend *dose a little dance* how much for a letter sweatdrop SH!! It's a secret!!! (I can't say that in spanish) JYABIL!!! YOUR A FUNKY RED X... AGAIN!! you are too are you copying me stare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|